Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ :

Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων. Σε περίπτωση που το προϊόν που θα παραλάβετε έχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα ( όχι ελάττωμα που δημιουργήθηκε από δική σας χρήση ή έλλειψη προσοχής ), τότε είναι δυνατή η επιστροφή του :

-είτε με αντικατάσταση με ένα ίδιο προϊόν, υπό την προϋπόθεση ΜΟΝΟ ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία ( γι' αυτό το λόγο ελέγξτε τα εμπορεύματα πριν καταστρέψετε την συσκευασία)

-είτε με επιστροφή των χρημάτων που καταβάλατε και επιβάρυνση δική μας των μεταφορικών εξόδων. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την παραλαβή του. Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων για προϊόντα που παραδίδονται χωρίς κανένα ελάττωμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακύρωση Παραγγελίας.

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 6955 14 23 63 ή με e-mail στο info@diaxeiroskallitexnies.com

Αν η παραγγελία σας δεν έχει ακόμη αποσταλεί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπορεί να ακυρωθεί. Δεν δεχόμαστε ακυρώσεις σε προϊόντα που έχουν ήδη παραδοθεί στο χώρο σας ή έστω έχει δρομολογηθεί η μεταφορά τους. Σε περίπτωση ακύρωσης, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν ή θα αποδεσμευτούν, ανάλογα με την περίπτωση.