Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Όροι και προϋποθέσεις

Γενικά

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προς όλους τους χρήστες που θα επισκεφθούν τις σελίδες της και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. 

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού ή του κινητού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diaxeiroskallitexnies.com ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diaxeiroskallitexnies.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ' εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Τιμές προϊόντων 

Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diaxeiroskallitexnies.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές όποτε αυτό κρίνει απαραίτητο.
 

Ακύρωση παραγγελίας

 Η παραγγελία είναι δεσμευτική και για τις δύο πλευρές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα diaxeiroskallitexnies.com δεσμεύεται προς τον πελάτη να εκτελέσει κάθε του παραγγελία αν το προιόν που παραγγέλνει είναι διαθέσιμο.
Ο πελάτης κάνοντας παραγγελία δεσμεύεται προς το diaxeiroskallitexnies.com να την παραλάβει και να την πληρώσει εγκαίρως.
Ωστόσο,ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέσα σε 6 ώρες από την στιγμή που την έκανε.
1)Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@diaxeiroskallitexnies.com
2) Συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην αντίστοιχη σελίδα
3)Τηλεφωνικά στο 6955142363

Μετά από 6 ώρες η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.
Σε περίπτωση, που ο πελάτης αρνείται να παραλάβει την παραγγελία του, είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τα έξοδα αποστολής που πλήρωσε το diaxeiroskallitexnies.com για την αποστολή της παραγγελίας του.
Ο πελάτης χάνει το προνόμιο αγοράς με την αντικαταβολή για τις επόμενες του παραγγελίες από το diaxeiroskallitexnies.com , εάν δεν παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε με αντικαταβολή.

Λοιπές διευκρινίσεις

 

1. Περιπτώσεις καθυστέρησης της παραγγελίας

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. ΕΥΘΥΝΗ

To diaxeiros.com επιλέγει τα καλύτερης ποιότητας υλικά για την κατασκευή των προϊόντων του, και δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που πιθανά να βρίσκονται συσκευασμένα από λάθος των προμηθευτών μας . To diaxeiros.com παραλαμβάνει τις πρώτες ύλες από τους προμηθευτές του συσκευασμένες. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν το diaxeiros.com αναλαμβάνει την ευθύνη της επισκευής με δικά του έξοδα αποστολής.

3. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diaxeiros.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

4. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.diaxeiros.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Oλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και το λογότυπο του diaxeiros.gr προστατεύεται από τον Νόμο ( Ν.2121/1993) περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευσή του χωρίς άδεια.